image (2)
Sol_Range_KraftFoodContainers
vegan-lo-mien-pinch-of-yum
H6e8b89740a6946c7ac5ede10585c8ac6y.png_960x960

Vsak dan najboljša malica!

Življenje je prekratko za slabo malico.

Zadovoljstvo

Okusen obrok za dvig razpoloženja

Velika Izbira

Široka izbira okusov za vsakogar

Zdravje

Možnost zdrave in uravnotežene prehrane za več energije in kakovostno življenje

čas

Prihrani čas od pripravljanja svoje malice ali obiska restavracij

image (1)
image (3)
image

Kaj pravijo naši uporabniki?

"V našem podjetju so pred kratkim iz kadrovske službe sporočili, da imamo vsi zaposleni na voljo storitev Moja Malica. Ker pa nisem človek sprememb, mi ideja da bi malico naročala preko interneta ni bila preveč všeč. Še posebej zato ker nisem vešča računalnika.
Ko sem od nekaj sodelavk slišala dobre besede o Moji Malici, sem prosila sina, ki zna delati z računalnikom, da mi pokazaže kako se izvede naročilo. Od zdaj redno naročam in žal mi je le, da tega nisem počela že prej."
blagica music
Blagica Musić
“S kolegom sem bil na kavi in tema je nanesla na zanič menzo v službi. Potarnal sem mu, da mi gre na živce hrana ki je bolj za živino kot ljudi.
Potem pa je rekel, zakaj ne zaprosim za integracijo storitve mojamalica.com, ki jo ima on že nekaj mesecev in da je vrhunska. V istem trenutku mi je pokazal spletno stran moje malice in z obrazcem za prijavo podjetja je anonimno povezal mojega delodajalca z njimi.
Čez slaba dva tedna smo s sodelavci že imeli uporabniške račune in glavna tema vsake jutranje kave je kaj si naročil danes za malico. 😄
avatar-0bbb433191c61c47b84ec72b6a4a0e7d
Matic Šemrov
“Moja malica mi reši problem, ki se mi je prej stalno dogajal.. Sodelavci so odšli ven na malico, jaz pa sem se utapljala v delu in nisem imela časa za eno uro v mesto na kosilo. Tako ne izgubim čas pa vseeno jem kar si zaželim. Najboljše je pa to, da vse krije moj delodajalec, tako da ne potrebujem gotovine za plačilo dostavljalcu.

No nekateri pa so se dogovorili, da zdaj raje naročajo in hodijo prej domov s privarčevanim časom od malice, kar se mi tudi zdi super.”
noprofilepic
Jasna Marinč

Naši partnerji

Podjetja pri katerih zaposleni že naročajo s storitvijo mojamalica.com

717Fyb0ThZL._SL1500_
718iYrp-jXL._SL1500_
bio-bamboo-pulp-salad-container-44-oz-300cs
brown-kraft-selco-paper-take-away-food-box-packaging-e1587632413750-250x227

Ne čakaj, Registriraj svoje podjetje zdaj

Sodelavci ti bodo hvaležni!

    Need Help
    Need Help
    x