Nazaj

Pogoji uporabe

Sprejem splošnih pogojev

Vse o sprejemu splošnih pogojev

Avtorske pravice

Vse o avtorskih pravicah

Omejitev odgovornosti

Vse o omejevanju odgovornosti

Piškotki

Vse o piškotkih

Zloraba

Vse o zlorabi

Uporaba osebnih podatkov ter varovanje zasebnosti

Vse o uporabi osebnih podatkov ter varovanju zasebnosti

Prehodne in končne določbe

Vse o prehodnim in končnim določbam

Kontakt

Kontaktirajte nas

Sprejem splošnih pogojev

Uporabnik je zavezan upoštevati te Splošne pogoje. Uporabnik z uporabo spletnih strani www.mojamalica.com sprejema te Splošne pogoje in izjavlja, da je z njimi seznanjem in da se z njimi strinja.

Avtorske pravice

Vsa vsebina, objavljena na spletnem mestu, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni. V vsebino se poleg besedila in podatkov šteje tudi celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi. Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki.

Omejitev odgovornosti

Lastnik ne odgovarja za točnost, pravilnost, ažurnost podatkov in informacij, ki so objavljene na spletnem mestu in ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki jih uporabnik opravi na podlagi objavljenih podatkov. Lastnik ni odgovoren za kakršnokoli škodo, ki bi izvirala iz morebitnih tehničnih težav, prekinitve delovanja storitve ali drugih motenj (na primer računalniški virus, izpad električne energije, mehanične okvare, odločitev državnih organov ipd.) Spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Lastnik ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na teh spletnih mestih oziroma straneh.

Piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani,so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika.

Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Zloraba

Zavajanje kateregakoli uporabnika se kaznuje z odstranjevanjem s spletne strani. Osebi, ki bo zavedla ali na kakršenkoli način namenoma škodila drugi osebi ali entiteti bo onemogočen dostop do spletne strani.

Uporaba osebnih podatkov ter varovanje zasebnosti

Lastnik zbira o Uporabniku naslednje osebne podatke ter kontaktne informacije: uporabniško ime, geslo, naslov elektronske pošte (obvezni podatki). V povezavi z vašim dostopom do spletnega mesta lastnik beleži na strežniku podatke, ki bi lahko služili za identifikacijo (IP naslov računalnika, datum in čas in obiskane strani). Ti podatki se lahko uporabijo anonimizirano v statistične namene. Uporabnik prevzame izključno odgovornost za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij, ki jih le-ta posreduje lastniku. Lastnik bo s pridobljenimi podatki o Uporabniku ravnal v skladu z veljavno zakonodajo in temi Splošnimi pogoji.

Uporabnik z registracijo na spletnem mestu izrecno soglaša, da lahko lastnik naslov njegove osebne podatke uporablja in obdeluje za namen:

Lastnik izjavlja, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam brez izrecnega dovoljenja Uporabnika.

Prehodne in končne določbe

Če katero koli sodišče s pristojnostjo za odločanje v tej zadevi, odloči, da je kakšna določba splošnih pogojev neveljavna, potem bo ta določba iz izločena, ostale določbe splošnih pogojev bodo še naprej veljale in učinkovale. Za splošne pogoje in razmerje uporabnika z lastnikom se uporablja slovensko materialno in procesno pravo in določi pristojnost sodišč na območju Republike Slovenije. O vsaki spremembi splošnih pogojev bo uporabnik obveščen prek e-mail naslova najkasneje 24 ur preden spremembe začnejo veljati.

Kontakt

Ne najdem odgovora na moje vprašanje!

V primeru da ne najdete odgovora na vaše vprašanje, nas vprašajte na forumu ali nas kontaktirate preko kontakt forme.